Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Берегівщині чоловіка, вже позбавленого водійського посвідчення, знову зловили нетверезим за кермом

На Берегівщині чоловіка, вже позбавленого водійського посвідчення, знову зловили нетверезим за кермом
Водій уже позбавлений столичним судом права керування, знову сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

У селі Яноші Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101» київської реєстрації, яким керував без паска безпеки житель сусіднього села Мала Бийгань. Водій уже позбавлений столичним судом права керування, але знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.Поліцейські Закарпаття виявили за добу трьох п’яних водіїв, один з яких уже позбавлений судом права керування.

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Берегівському та Рахівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Кленовець Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Caddy», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Мукачева в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,74 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Ясіня Рахівського району поліцейські зупинили опівночі мотоцикл марки «Sоul», на якому їхали двоє хлопців і дівчина. Транспортний засіб був без номерного знака, а молодий водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,74 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: