Вхiд на сайт
Авторизацiя

Петиція про визнання Німеччиною Голодомору геноцидом українського народу: потрібні підписи

У Світовому конґресі українців (СКУ) ще раз закликали усіх небайдужих підписати петицію про визнання Німеччиною Голодомору 1932-33 рр. в Україні геноцидом українського народу і нагадали, що збір підписів триває до 27 травня.

Петиція про визнання Німеччиною Голодомору геноцидом українського народу: потрібні підписи

Про це йдеться на сторінці СКУ у Facebook.

«Друзі, ще 5 днів на сайті німецького Бундестагу буде доступна для підписання петиція про визнання Німеччиною Голодомору 1932-33 років геноцидом українців. Ще 5 днів маємо для того, щоб зібрати 30 тисяч підписів, яких не вистачає. Ще 5 днів є, щоб винести питання Голодомору на політичний рівень та у ширшу публічну площину», - повідомляється у дописі.

Як зазначається, дипломати з Німеччини повідомляють, що зусилля дають результат: німецькі ЗМІ звертаються за коментарями та присвячують цій темі прайм-тайм.

«Якби кожен, хто поширив інформацію про петицію або поставив лайк, просто підписав її, ми б вже мали набагато більше підписів, ніж необхідно, - закликають у дописі.

Нагадується, що підписати петицію нескладно. «5 простих кроків, і Ви зробили свій внесок у важливу справу», - зазначається у дописі.

Лінк на петицію тут.

Покрокову інструкцію з підписання петиції можна знайти тут.

Інструкція з візуалізацією тут.

Докладно про способи підписання тут.

Як повідомляв Укрформ, петиція зареєстрована на сайті Бундестагу під номером 89118. Збір підписів триватиме до 27.05.2019. Підписувати можуть всі охочі незалежно від країни проживання.

Як відомо, Голодомор 1932–1933 років – геноцид українського народу, здійснюваний тоталітарним комуністичним режимом СРСР. Загальна кількість жертв Голодомору досі не підрахована, окремі історики говорять про цифри від 3 до 7 мільйонів осіб.

У листопаді 2006 року Верховна Рада визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу.

Актом геноциду Голодомор 1932–1933 років в Україні на міждержавному рівні визнають Україна, ще 15 держав-членів ООН і держава Ватикан.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: