Вхiд на сайт
Авторизацiя

На об'їздній Ужгорода трапилася ДТП: є потерпілі, їх доставлено до лікарні

На об'їздній Ужгорода трапилася ДТП: є потерпілі, їх доставлено до лікарні
На об’їздній автодорозі міста Ужгород водій мотоциклу не впорався з керуванням і зіткнувся із зустрічним автомобілем. Двох травмованих доставлено до лікарні. За даним фактом розпочато розслідування.

Вчора, 22 травня, близько 20.20 год до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті автодоріг в межах Ужгородського району.

На місці події працівники Ужгородського районного відділення поліції встановили попередні обставини автопригоди. Як з’ясували правоохоронці, водій мотоциклу, рухаючись із боку м.Перечин, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з автомобілем марки «Кіа», який прямував у с.Барвінок Ужгородського району.

Внаслідок зіткнення постраждали два ужгородці – 19 та 20-річні водій і пасажир мотоциклу. За кермом автомобіля перебував 47-річний мешканець обласного центру. У автопригоді він не травмувався.

Поліцейські Ужгородського відділення вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху). Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик відділення поліції. Обставини та причини автопригоди встановить слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На об'їздній Ужгорода трапилася ДТП: є потерпілі, їх доставлено до лікарні



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: