Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що думають політологи та закарпатці про майбутнього губернатора краю

Що думають політологи та закарпатці про майбутнього губернатора краю
Закарпатці та місцеві політологи висловили припущення яким має бути та може бути голова обласної державної адміністрації Закарпаття.

Охочих багато та єдиної кандидатури – нема. В області, після заяви Геннадія Москаля про звільнення, точаться дискусії хто ж займе його кабінет. Закарпатці ж переконані, головне, щоб Володимир Зеленський призначив людину, яка знає і розуміє проблеми краю.

У штабі Зеленського, прізвище кандидата на пост губернатора поки не озвучують. Кажуть: варіанти є, проте від коментарів утримуються.

Політологи чітких припущень теж не роблять, проте пояснюють: цю посаду повинна зайняти кандидатура, яка буде влаштовувати не лише президента, а й кабінет міністрів та більшість у верховній чи обласній раді. У цьому, зазначають і є головна складність, адже Народний фронт, який може запропонувати підтримку в парламенті, не має представництва у Закарпатті і їх рейтинг низький.

Іван Стяко – політолог каже: «Мені здається, скоріше за все будуть домовленості з кимось з сильних регіональних лідерів, це може бути, як Балога, так Батьківщина, так і відродження».

Більше у відео від Телекканал Sirius:





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: