Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття

Троянда - сміливість, півонії - багатство, лілія - гордість, фіалка - витонченість, ромашка - доброзичливість. А яка ваша улюблена квітка?

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Природа подарувала нам багато прекрасних речей: зачаровують водоспади, згасаючий захід сонця, чудовий світ тварин і безкраї ліси. А ще вона подарувала нам те, що приносить воістину естетичне задоволення - квіти. Кажуть, що по них можна визначити характер людини, адже ми завжди вибираємо те, що нам ближче, і навіть несвідомо можемо давати підказки оточуючим про наші сильні та слабкі риси характеру.

Напередодні жіночого дня Закарпатському кореспонденту випала нагода поспілкуватися з відомими жінками Срібної землі аби дізнатися, яким же квітам вони віддають перевагу.

ТРОЯНДА

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Справжньою царицею квітів вважається троянда. Вона підкорила світ ще кілька століть тому. Зараз же троянди успішно застосовуються не тільки у флористиці, але і в косметології, парфумерії та східній медицині. Шанувальниці троянд - дуже активні й сміливі жінки. Вони відрізняються напористим характером і здатністю відстоювати свою позицію. Троянди - квіти кохання і пристрасті, тому ті, хто їх полюбляє, так само вміють любити не тільки себе, але й дарувати любов оточуючим.

Такі жінки - це звичайно горді, стильні особистості, які викликають заздрість і захоплення. Вони освічені і розумні, і в разі небезпеки, зможуть захистити себе невидимими шипами.

Директор регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді Світлана Мітряєва квіти любить усі, тільки за те, що вони квіти, завжди неперевершені та прекрасні. "Вони створюють красу, нехай навіть не надовго, і певний настрій, що для кожної жінки дуже важливо! Особливо зараз. Але серед усіх надзвичайно полюбляє вишукані квіти, такі як наприклад орхідея та троянди".

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Троянди також полюбляє й співзасновниця громадської організації «Красуні Закарпаття» та одна з організаторів конкурсу Анжеліка Пащенко-Висіч:

"Загалом для мене 8 Березня - це справді свято. Більше того, я люблю вітати з цим святом усіх оточуючих жінок. Дарую приємні подарунки та квіти. Прикро, але дуже багато сприймають цей день скептично. Можливо, це в мене з дитинства залишилося, але я вважаю, що це гарне свято і воно повинно бути. 8 Березня - це традиція, у цей день ми вітаємо бабусь, мам, дівчаток. У нас не так багато таких світлих весняних днів. Хоча зараз 8 Березня вже не приділяють такої великої уваги, раніше це була справжня феєрія. Квіти я люблю всі, але троянди - люблю більше за всі інші квіти"

РОМАШКА

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Милими, доброзичливими та життєрадісними є жінки, які полюбляють ромашки. Цій квітці властива простота у найкращому сенсі цього слова.

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Директор Закарпатського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Оксана Мошкола серед усіх квітів якраз віддає перевагу саме ромашці. Близькі та друзі дарують їй букети ромашок тільки заради однієї посмішки. Сама ж Оксана зізнається, що ці квіти приносять їй радість та сили жити.

ГЛАДІОЛУС

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Інша знаменита закарпатка - журналістка з великим стажем роботи Вікторія Сенгетовська, теж завжди оточує себе прекрасними квітами. Відомо, що в неї вдома багато вазонів з заміокулькасами, фіалками, орхідеями. Сама журналістка пестить і плекає кущі гладіолусів перед балконом одразу коли приходить тепло. Дуже полюбляє коли їй дарують жовті гладіолуси. Але окрім того, що це її улюблена квітка, як виявилося, за Кельтським гороскопом, гладіолус збігається з датою народження Вікторії. Ось такий буває цікавий збіг. Також Вікторія дуже полюбляє орхідеї. Каже, що навіть по тому, як ростуть даровані квіти, визначається чи від щирого серця вони даровані чи ні.

ОРХІДЕЯ

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Мовою квітів орхідеї дуже вишукані квіти. Люди, що віддають їм перевагу, зазвичай володіють тонкою, чутливою натурою, люблять мистецтво, їм притаманні капризи й екстравагантність. На відміну від тих, хто радіє звичайним дрібниць життя, любителі орхідей шукають якусь цікавинку у всьому. Ця квітка також до вподоби й заступниці начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Єлизаветі Біров:

«Я дуже люблю сонячні квіти, переважно жовтого кольору. Обожнюю коли мені дарують жовті троянди, орхідеї, чи навіть прості, але такі бажані перші весняні квіти. Сама вдома я вирощую багато рослинності. Справжня весняна погода дала сили вже вирости гіацинтам. У дворі також вирощую троянди, а вдома та робочому кабінеті багато кімнатних квітів. Піклування про них для мене в радість. Знаєте, коли оточуєш себе квітами, - то життя навколо стає зовсім іншим»

КОНВАЛІЇ

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Журналістка, телеведуча 21 каналу Мар'яна Савицька надзвичайно полюбляє конвалії. Як розповідає телеведуча, вона ще з дитинства пам'ятає, як ще маленькою дівчиною збирала ці маленькі, тендітні, кучеряві та пахучі квіточки: вони весняні, такі ніжні та мають незабутній запах, родом з щасливого дитинства. Життя складається з миттєвостей і їх варто помічати.

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


До речі, жінки, які люблять конвалії, відрізняються благородним характером і добрим серцем, глибокодумністю і філософським розумом, доброзичливістю і красномовством, а нерідко і феноменальними здібностями. Часто вони володіють талантом організатора чи артиста. На них можна покластися в найскладніших ситуаціях.

ТЮЛЬПАН

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Один з найяскравіших і радісних квітів є тюльпан. Любителі тюльпанів - це люди з сильною волею, які можуть довго гнутися, але не зламаються ніколи. З ними завжди легко спілкуватися на різні теми, вони - душа компанії. Прихильниці тюльпани не розкриють своїх планів, тримаючи їх у таємниці. Вони дуже загадкові та володіють величезним потенціалом. На відміну від орхідей, любителі тюльпанів задовольняються тим, що мають, вміють радіти кожному моменту. Відомою шанувальницею тюльпанів є начальниця відділу міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Ужгородської міськради Вікторія Тарахонич . Вона взагалі віддає перевагу усім весняним квітам. Каже, що найкращим подарунком для неї були її чарівні донечки.

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


"Чекаю, коли мене привітають діти, приготую їм щось смачненьке, незвичайне - навіть спеціально підібрала декілька рецептів. З квітів я найбільше полюбляю весняні квіти: вони найперші, ніжні, та чарівні. Дивишся на них і хочеться жити, творити та бути такою ж тендітною, яскравою, як тюльпан, крокус, підсніжник чи маргаритка," - ділиться своїми емоціями Вікторія.

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


До слова, молода, але вже відома співачка Йолка, що родом з Ужгорода каже, що завжди в подарунок чекає польові квіти або ж білі лілії. Хоча взагалі вона любить різні квіти: "мені приємно, коли друзі або фанати дарують мені квіти. Більше люблю польові квіточки, але й троянди люблю, рожеві, адже вони символізують романтичні почуття та кохання. Ще люблю соняшники.

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Люди, які люблять різні квіти неординарні та креативні. Якраз такою і є талановита й обдарована співачка Йолка.

Але не обов'язково віддавати перевагу якимсь певним квітам, адже вони всі по-своєму прекрасні. Кожна виливає свій неповторний аромат, кожна цвіте надзвичайно красиво. Одні квіти віддають розкішшю і благородством, інші - романтичністю і кокетством. Однак, вибираючи квітку на подарунок, не забувайте, що кожна з них має свої риси характеру, яка властива і її прихильниці. Так що ви можете скласти свій букет з різних квітів, що зображає непростий, але прекрасний жіночий характер!

ЕКСКЛЮЗИВ: Улюблені квіти відомих жінок Закарпаття


Зі світом Вас наші рідні жінки!

Із святом весни, краси і любові!

Від усієї душі бажаємо Вам жіночого щастя, кохання і добра!


Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: