Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Іди, іди, дощику": синоптики розповіли, як довго на Закарпатті триватимуть дощі

Дощовий фронт, який принесли сильні пориви вітру на високогір’ї та в долині річки Уж, означить погоду на наступні кілька тижнів.

"Іди, іди, дощику": синоптики розповіли, як довго на Закарпатті триватимуть дощі

"Ми не відслідкували, щоб випадав сніг, у нас показники достатньо високі. За цю ніч мінімальна температура на високогір’ї була 4-6 тепла, вітряна погода закінчується, погода стабілізується, тому сьогодні вдень тільки окремі пориви вітру будуть до 12-ти метрів за секунду, не більше, а починаючи з ночі вітер буде спокійний. Температура буде підвищуватися, сьогодні уже до 19 тепла, а завтра вдень до 21- 23 у низовинній частині області, але разом з тим до нас підходять опади. Це фактично приходить дощовий період на декілька тижнів. Вночі 16 травня у східних та центральних районах області будуть випадати дощі, а місцями навіть будуть формуватися сильні зливи", - розповів синоптик синоптик Закарпатського центру з гідрометеорології Руслан Озимко.



Ужінформ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: