Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на сьогодні: Дів чекає розчарування в колегах, а Скорпіони будуть вирішувати кадрові питання

Гороскоп на сьогодні: Дів чекає розчарування в колегах, а Скорпіони будуть вирішувати кадрові питання
Астрологічний прогноз на 13 травня для всіх знаків зодіаку

Овен
Сьогоднішній день буде багатий на різноманітні сюрпризи. Намагайтеся передбачити всі несподіванки, щоб не потрапити у неприємну ситуацію.

Телець
Нині буде не дуже багато роботи, але виконувати її ви будете довго, бо постійно будете відволікатися на всілякі зовнішні подразники.

Близнюки
Не сваріться з колегами. Якщо не виходить вирішити розбіжності, що виникли, зробіть все можливе для того, щоб зберегти дружні стосунки.

Рак
Сьогодні ви маєте зробити все можливе і неможливе, щоб у конфліктній ситуації примудритися домогтися того, щоб і вовки були ситі, і вівці цілі.

Лев
Керівництво нарешті дасть вам шанс проявити себе – будьте готові показати все, на що ви здатні. Буде потрібно лише трохи кмітливості і ділового чуття.

Діва
На жаль, сьогодні вас чекає певне розчарування в колегах, які випадково продемонструють свої не найкращі людські якості.

Терези
Невтомне запопадливість в роботі забирає у вас останні сили, а кар'єрні амбіції можуть стати причиною неприємностей в особистому житті.

Скорпіон
Сьогодні ви маєте вирішувати кадрові питання. Якщо ви давно були незадоволені чиєїсь роботою – можете сміливо попрощатися з цією людиною.

Стрілець
Покладайтеся виключно на свої досвід та інтуїцію. Допомога з боку для вас виявиться у кращому разі марною, а в гіршому – шкідливою.

Козеріг
Настає сприятливий час для навчання. Звідки саме черпати знання, вирішувати вам, але вони точно знадобляться у подальшій роботі.

Водолій
Сьогодні ви скорите товаришів по службі інтересом до їхньої праці, начальство – ретельністю і винахідливістю у справах. Перебуваючи на вершині успіху, не забудьте закріпити його.

Риби
Остерігайтеся пліткарів. До речі, плітки цілком можете використовувати в особистих цілях, якщо знаєте, як це зробити правильно і собі на благо.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: