Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція повідомила подробиці трагічного інциденту в Косино

Поліція повідомила подробиці трагічного інциденту в Косино
Поліція з‘ясовує обставини інциденту, який трапився у селі Косино на Мукачівщині

За фактом травмування чоловіка вогнем поліція Мукачівського районного відділення проводить перевірку. Потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні центральної районної лікарні.

Вчора, 12 травня о 21:32 поліцейські Мукачівського районного відділення поліції отримали повідомлення від медиків про те, що до них доставили чоловіка, який облив себе пальним і підпалив. Інцидент трапився, у селі Косино Мукачівського району.

Слідчі встановили, що 43-річний місцевий мешканець, будучи напідпитку, у власному подвір’ї облив себе бензином. Зі слів доньки, коли чоловік підпалював цигарку на ньому зайнявся одяг. Потерпілого у важкому стані госпіталізували до місцевої лікарні.

Поліцейські за цим фактом проводять перевірку, за результами якої прийматиметься процесуальне рішення. Попередня правова кваліфікація події стаття 128 Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: