Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові водій, позбавлений прав керування, нетверезим сів за кермо

У Виноградові водій, позбавлений прав керування, нетверезим сів за кермо
У Виноградові в поліцію надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Аudі» - з’ясувалось, що водій уже позбавлений права керування.

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Виноградівському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Виноградові в поліцію надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік. Коли поліцейські зупинили вказаний автомобіль марки «Аudі», то з’ясували, що водій уже позбавлений права керування, а тепер знову перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Великому Березному в поліцію надійшло повідомлення про те, що п’яний чоловік сів за кермом автомобіля. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль марки «ВАЗ-2106», за кермом якого перебував місцевий житель в стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього аж 3,65 проміле алкоголю. Чоловік також взагалі не має водійського посвідчення. На нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

У тому ж Березному ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили за незрозуміле маневрування на дорозі автомобіль марки «Москвич». Керував ним без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування чоловік відмовився. Правоохоронці в присутності свідків склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Забрідь Великоберезнянського району поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Водійського посвідчення чоловік не надав, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Гетиня на Виноградівщині сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2107» в’їхав у паркан приватної оселі. Про аварію в поліцію повідомили очевидці. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,8 проміле. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: