Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 11 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 11 травня для всіх знаків зодіаку
Гороскоп на сьогодні, 11 травня 2019 року, передбачає день у який варто відмовитися від думок про амурні справи. Натомість ефективніше буде зайнятися турботою про себе самого. Читайте гороскоп на 11 травня 2019 року для всіх знаків зодіаку далі в матеріалі.

У цей день бажано не наражати на небезпеку своє здоров'я. Для тих, хто часто хворіє, день буде вдалим, щоб почати виправляти ситуацію – змінювати раціон, стиль життя та братися за практики, які сприяють оздоровленню. Читайте гороскоп на кожен день для всіх знаків зодіаку у нас на сайті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам сьогодні варто в усьому дотримуватися міри та уважно спостерігати за станом справ, які відбуваються довкола. Ймовірно, що у голову вам прийде змістовна та плідна ідея, реалізацію якої ви зможете почати вже з дня на день.

Під час занять спортом будьте обережними, не забувайте про розминку та правила безпеки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тельцям бажано взятися за планування тижня чи хоча б найближчих днів. Вкладені у цю сферу сили дадуть відчутний результат дуже скоро.

Успіхи чекатимуть і на тих, хто займеться своїм здоров’ям та приділить трохи уваги спорту.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Візьміться за свої справи, особливо за ті, виконання яких ви відкладали вже давно. От побачите, як тільки-но ви по-справжньому візьметеся за виконання завдань – усе піде як по маслу.

Рак (22 червня – 22 липня)

З Раками злий жарт зіграти може їхня щирість, особливо з тими, хто полюбляє відверто розповідати про свої почуття та надто відкриватися іншим. Не засмучуйтеся, якщо хтось скористається з ваших добрих рис, та візьміть собі ситуацію на озброєння.

Фінансові проблеми у середу навряд чи виникатимуть. Без особливих клопотів вдаватиметься і будь-яка ділова діяльність.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Наполегливість – це не та якість, яку варто проявляти 11 травня. Будьте впевненими, але надміру не тисніть на людей та не прикладайте гіперзусиль для вирішення справ. Якщо щось вперто не іде вам в руки – можливо воно того й не варте.

Добрий час для побудови нових стосунків та романтичних пригод. Ваші дипломатичні якості будуть на висоті, проте уникайте шокуючих висловлювань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вашим девізом у цей день має стати фраза "Більше слухаю, менше говорю". Звісно, якщо ви хочете неприємностей, то можете відчайдушно відстоювати свою думку. Проте зорі робити цього вам не рекомендують, адже палка суперечка, навіть з друзями, має високі шанси перерости у сварку.

Великих покупок краще уникати, так само як і поїздок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)


У першій половині дня вам буде легко вдаватися знайомство з новими людьми. Ймовірно, що відбудеться важлива та цікава зустріч, яка згодом вплине на ваше життя. Також є високі шанси здобути нові знання, розібратися зі складним питанням.

В особистому житті сміливо втілюйте найепатажніші плани – є високі шанси на успіх.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонам прогнозують спокійний день. Якщо вам випаде нагода допомогти оточуючим – робіть це від щирого серця. Сьогодні рекомендовано проявляти альтруїзм та щедрість.

День сприятливий для тих, хто займається торгівлею. Є високі шанси укласти вигідні домовленості.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На роботі вас супроводжуватиме вдача. Конфліктів з керівництвом чи колегами не буде, а за найменшого натяку на них проявляйте стриманість. Можливе успішне завершення справи, що принесе вам грошей.

У цей день підвищений ризик харчових отруєнь, побутових травм та дорожніх аварій. Якщо ви водій – будьте уважними за кермом та не порушуйте правил.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Самотнім Козерогам цієї ночі варто вийти у світ, щоб трохи розвіятися та набратися натхнення. Не нехтуйте запрошеннями друзів, а то й самі спробуйте кого-небудь витягти на цікаву подію.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Важливі питання сьогодні вдасться обговорити за невимушених обставин, що неабияк додасть вам натхнення.

Фінансові питання бажано вирішити у першій половині дня, ближче до вечора шанси припуститися помилки зростатимуть.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Цього дня Риби будуть дуже комунікативними. Втім будьте обачні, коли розповідатимете про невеличкі таємниці чи факти доволі відомої персони. Вас можуть звинуватити у наклепництві. Втім особисті справи сьогодні вдаватимуться як ніколи легко.

"24"


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: