Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нахабно тягнув через вікно: конфлікт між закарпатським поліцейським і водієм автобуса (ВІДЕО)

Нахабно тягнув через вікно: конфлікт між закарпатським поліцейським і водієм автобуса (ВІДЕО)
Відео активно шириться просторами Інтернету і обурює користувачів.

Сьогодні у мережі з'явилось відео конфлікту між водієм маршрутки та правоохоронцями, який стався на Міжгірщині.

Місцеві правоохоронці намагались витягнути водія з автівки, а той волав про допомогу. У коментарі до відео, ніби автор пояснює, що його зупинили "за те, що зупинився на зупинці для автобусів з аварійкою для висадки трьох пасажирів".

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття відреагували на це відео та заявили, що вже з’ясовують обставини інциденту. Наразі правоохоронці опитують свідків та встановлюють усі обставини події.

"Працівники поліції проводять службове розстеження відносно конфліктної ситуації за участі водія транспортного засобу та співробітників групи реагування патрульної поліції Міжгірщини", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

У ході цієї перевірки і буде з’ясовано правомірність дій учасників інциденту та надано їм об’єктивну та правову оцінку, пише Mukachevo.net.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: