Вхiд на сайт
Авторизацiя

Від початку року Закарпаття сплатило до бюджету 2,4 млрд грн податків

Від початку року Закарпаття сплатило до бюджету 2,4 млрд грн податків
На Закарпатті до бюджетів усіх рівнів упродовж чотирьох місяців поточного року зібрано на 21 відсоток більше податків, аніж торік за такий же період.

Протягом січня-квітня 2019 року в Закарпатській області Головним управлінням ДФС у Закарпатській області забезпечено сплату 2 млрд 377 млн 255 тис. грн податкових надходжень до зведеного бюджету. Це на 413 млн грн більше відповідно до аналогічного періоду минулого року.

Загалом в області до бюджетів усіх рівнів упродовж чотирьох місяців поточного року зібрано на 21 відсоток більше податків, аніж торік за такий же період.

Варто зазначити, що надходження до Державного бюджету склало майже 904 млн грн, до Місцевих бюджетів – майже 1,5 млрд грн. Традиційно, найбільшу питому вагу у загальних надходженнях займає податок на доходи фізичних осіб, з початку року якого до зведеного бюджету надійшло понад 1 млрд грн. При цьому майже вся сума цього податку перерахована до місцевих бюджетів.

Також протягом чотирьох місяців 2019-го забезпечено сплату майже 313 млн грн податку на додану вартість, податку на прибуток – більше 137 млн грн.

Платники, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів майже 214 млн грн єдиного податку, що на майже 37 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року, - повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Від початку року Закарпаття сплатило до бюджету 2,4 млрд грн податків





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: