Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 9 травня 2019: кого чекає нещастя

Гороскоп на 9 травня 2019: кого чекає нещастя
Гороскоп на 9 травня принесе багатьом знакам Зодіаку вигідні і вдалі угоди. Але, є ті, кому слід не розслаблятися в цей день і докласти максимум зусиль, щоб бути на висоті. Пропонуємо читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на четвер.

Овен
Гороскоп для Овнів на 9 травня радить їм провести час зі своєю сім'єю й отримати насолоду від відпочинку. Ви занадто втомлюєтеся і це негативно відбивається на вашій продуктивності.

Телець
Тельцям 9 травня належить зробити важливий, але дуже складний вибір. Якщо ви довіритеся своєму серцю, то не помилитеся й отримаєте гарний результат.

Близнюки
Гороскоп на 9 травня для Близнюків рекомендує їм подбати про своє здоров'я і відпочити. Не намагайтеся все встигнути, краще поспіть і проведіть час зі своєю сім'єю.

Рак
9 травня Раки повинні бути максимально обережні в своїх бажаннях. Не намагайтеся нікого обдурити і не дайте собі схибити. Будьте обережні з незнайомцями, в цей день вони можуть накликати на вас лихо.

Лев
Гороскоп для Левів на 9 травня рекомендує їм зануритися з головою в роботу. У цей день ви можете досягти дуже гарного результату, який у майбутньому буде вам дуже корисний.

Діва
Дівам 9 травня треба добре поспати. Не плануйте нічого на цей день, відпочивайте і веселіться. Ви пройшли довгий шлях і можете дозволити собі полінуватися один день.

Терези
Гороскоп для Терезів на 9 травня свідчить про те, що їм потрібно визнати свої помилки і поговорити про це з коханою людиною. Ваша впертість не робить вас кращим, а тільки псує всім настрій.

Скорпіон
Проведіть день на самоті. Зберіться з думками і наведіть порядок в своєму серці. Воно точно підкаже вам, що робити і яким шляхом рухатися далі.

Стрілець
Гороскоп на 9 травня для Стрільців прогнозує їм радісний і насичений пригодами день. Будьте наполегливі в четвер і тоді перед вами відкриються всі двері.

Козеріг
9 травня для Козерогів випробуванням, якщо ті приймуть неправильні рішення. Розслабтеся і зробіть те, що давно хотіли або планували. Але, будьте обережні зі своїми бажаннями.

Водолій
Гороскоп на 9 травня для Водоліїв говорить про те, що в цей день вони зможуть вирішити проблему, яку постійно відкладали. Цього четверга ви отримаєте відповіді на питання, які задавали собі.

Риби
Рибам необхідно дати собі шанс на помилку. Ви не робот, а всього лише людина, тому не будьте до себе занадто суворі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: