Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна увійшла до складу двох комісій ООН

Україна увійшла до складу двох комісій ООН
Українську сторону у вівторок, 7 травня, обрали до двох комісій Організації Об'єднаних націй: до Комісії з наркотичних засобів та до Комісії з народонаселення та розвитку.

Постійне представництво України при ООН повідомило, що наша держава буде членом комісій протягом 3 та 4 років.

Україну обрано до Комісії з наркотичних засобів (на 2020-2023 роки) та до Комісії з народонаселення та розвитку (на 2020-2024 роки),– йдеться у повідомленні.

Що відомо про обов'язки комісій?
До повноважень Комісії з народонаселення та розвитку належать проблеми народонаселення, стратегій його інтеграції та розвитку, формування порад урядової політики у цій галузі. Її дані входять до складу одного з найважливіших органів ООН – Економічної і соціальної ради.

Водночас, Комісія ООН з наркотичних засобів та її секретаріат у формі Управління ООН з наркотиків і злочинності займається боротьбою з поширенням наркотиків та злочинами, що пов’язані з їх нелегальним виготовленням і розповсюдженням.



До слова, у лютому в ООН заснували об’єднаний фонд гуманітарної допомоги Україні. Багато країн вже пожертвували мільйони доларів для жителів Донбасу, які страждають від збройного конфлікту. Помічниця генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Урсула Мюллер додала, що загальні потреби для гуманітарної допомоги жителям сходу України по обидві сторони лінії розмежування на 2019 рік становлять 162 мільйона доларів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: