Вхiд на сайт
Авторизацiя

Срібний Татош 2019: чим дивуватиме традиційний середньовічний фест цього року?

Срібний Татош 2019: чим дивуватиме традиційний середньовічний фест цього року?

Фестиваль середньовічної культури "Срібний Татош", котрий проходив на території замку "Сент-Міклош", що у Чинадієві, вже 7 років поспіль, відбудеться і у 2019-му. Цього року організатори запрошують всіх охочих відвідати свято з 24 по 26 травня.

Традиційно "Срібний Татош" збере десятки лицарів із різних міст України та закордону, а також лучників та людей, які захоплюються середньовіччям. Цього року на відвідувачів чекають вже звичні лицарські та лучні бої, кінні виступи, середньовічна дискотека, різні майстер-класи тощо. Для поціновувачів історії та літератури на території замку упродовж фестивальних днів діятиме лекторіум та так звана поетична частина - “ЛіТатош”. Цьогорічною новацією фестивалю буде театралізований штурм замку до якого зможуть долучитися і самі відвідувачі.

Діти, які прийдуть на фестиваль, теж знайдуть для себе розвагу: для них підготували повноцінне містечко з різноманітними іграми, квестами, майстер-класами тощо. Діти тут також можуть спробувати себе у ролі лицаря змагаючись у боях на м'яких мечах.

Срібний Татош 2019: чим дивуватиме традиційний середньовічний фест цього року?


Саме на цьому фестивалі кожен може відчути на собі, як жилося людині середньовіччя, що їй доводилося їсти, вдягати та як, наприклад, можна було освідчуватися в коханні. На фестивалі зазвичай діє кілька локацій і все це створює для відвідувачів певний історичний екскурс. Крім цього на заході учасників і відвідувачів частують середньовічними стравами - без картоплі й томатів, адже цих продуктів не було у середні віки. Цей фестиваль вдало підійде для відвідування тим, хто в дитинстві відчайдушно захоплювався історією та завжди мріяв відчути себе справжнім лицарем чи чарівною середньовічною пані.

Квитки на свято можна придбати онлайн за посиланням. Також квитки є у продажу в магазині “Кобзар” в Ужгороді та у Мукачеві в МКП «Екскурсія», вул. Федорова, 4.

Як це було у минулі роки - дивіться на відео.

Деталі - https://www.facebook.com/SilverTatosh/





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: