Вхiд на сайт
Авторизацiя

TicketsBox розповів про заплановані концерти в палаці «Україна»

TicketsBox розповів про заплановані концерти в палаці «Україна»


Один із найкращих квиткових операторів країни, сервіс котрого дозволяє користувачам в онлайн режимі купувати електронні квитки на будь-які культурні заходи, TicketsBox поділився з нами інформацією про те, які концерти в палаці «Україна» варто відвідати в цьому році. Тож, розпочнемо знайомити вас з найкращими заходами столиці, на які вже зараз доступні квитки за посиланням https://ticketsbox.com/palats-ukraina/.


Концерт віртуозного скрипача Ари Малікяна
TicketsBox розповів про заплановані концерти в палаці «Україна»


Українська публіка вперше наживо зустрінеться з відомим у всьому світі музикантом. Його музика вражає своїм запалом та неймовірною енергією. Ara Malikian створює мелодії, в котрих гармонійно поєднуються запальні латиноамериканські ритми, циганська душа та східні мотиви. Концерт музиканта познайомить вас з класичною музикою, авторськими творами скрипаля та іншими композиціями, котрі стануть справжнім сюрпризом.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: