Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на травень 2019 для всіх знаків Зодіаку: чому варто уникати конфліктів

Гороскоп на травень 2019 для всіх знаків Зодіаку: чому варто уникати конфліктів
Травень – своєрідний "коридор" між весною та літом, фазами так званого "пробудження" і "розквіту сил". Це стосується не тільки природи, а й людської життєдіяльності. Отже, в цьому місяці від багатьох з нас потрібно більше рішучості, ніж раніше.

Гороскоп на травень 2019 року обіцяє більшості представників Зодіаку наступ періоду "максимального напруження". Якщо справа стосується роботи – то потрібно прикладати максимум зусиль, якщо відносин – то варто нарешті прийняти важливе рішення.

Гороскоп на місяць, в першу чергу, радить Скорпіонам і Левам не перепрацьовувати, а Тельцям і Дівам трохи "зменшити оберти" і припинити ставити свої вимоги перед оточенням.

На думку астрологів травень 2019 буде місяцем відкриттів для таких знаків Зодіаку, як Овен, Козеріг і Терези. Постійно буде відбуватися щось таке, що буде розбурхувати і дивувати, проте враження, що буде складатися від певних подій, зможе пролити світло на майбутнє. Ймовірно, надалі вам доведеться прийняти різке, непохитне рішення. Воно не потерпить зволікань, тому наберіться сил і зробіть цей ривок.

Для Близнюків, Левів і Скорпіонів травень 2019 року стане місяцем стабільності. Все те, чого ви так старанно домагалися протягом останніх місяців, втратить свій хиткий статус і нарешті впевнено закріпиться за вами. Але варто пам'ятати, що незважаючи на те, що ваші заслуги від вас не втечуть, завжди варто прагнути до більшого. Головне вірити в себе, адже вам все під силу.

Тельці, Раки і Риби можуть зіткнутися з нерозумінням з боку оточення. Однак все це буде відбуватися через вашу нетерпимість і, можливо, самовпевненість. Спробуйте подивитися на себе з боку – іноді ви просто нестерпні. Астрологи рекомендують уникати конфліктів всім знакам Зодіаку, але в травні вас це стосується в першу чергу. Як то кажуть, іноді краще жувати, ніж говорити.

Так як травень – найтепліший весняний місяць, у багатьох представників зодіакального кола емоції і події будуть вирувати і на любовному фронті. Зокрема, цікавий, але відповідальний період настав для Стрільців, Водоліїв і Дів. Можливо, у відносинах доведеться розставити всі крапки над "і". Якщо раніше були сумніви, значить, можливо, "токсичні відносини" варто припинити. Якщо раніше все йшло плавно і вас задовольняло – подбайте про те, щоб все не "скотилося" вниз. Для цього необхідна рішуча дія, яка допоможе вивести будь-яку взаємодію з людьми на новий рівень.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: