Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на 30 квітня: які області заллє дощами

Погода на 30 квітня: які області заллє дощами
Погода 30 квітня в Україні буде в основному дощовою і місцями можливі грози. Правда, в деяких регіонах буде прояснення. Температура повітря в основному коливатиметься від +13 – +15 градусів на заході до +20 – +22 на півдні. Найхолодніше буде в Київській області – +11 – +13 градусів.

Фахівці Українського Гідрометцентру прогнозують дощі 30 квітня в Україні, а в південній частині – місцями невеликі дощі і окремі грози. Вітер переважно буде північно-східним, на півдні – південним. Його швидкість становитиме 7 – 12 метрів на секунду. Температура вдень підніметься до 11 – 16 градусів тепла, в центральних областях – до 19 градусів вище нуля, а в південній частині становитиме +18 – +23 градуси.

За словами синоптика Наталії Діденко, дощі і подекуди грози очікуються на Заході, Півночі і Сході України. Зате сонячно і сухо буде на значній частині південних і центральних областей, правда на Одеській і Вінницькій області будуть вологі хмари, а отже, є ймовірність дощу.

Що стосується температури повітря, то за холодну повітряну масу, яка охопить більшість регіонів, вдень 30-го квітня стовпчики термометрів піднімуться до +9 – +13 градусів. До холодної погоди на півночі і заході приєднається поривчастий, часом до сильного, вітер. Однак на півдні та місцями в центральних областях температура повітря становитиме +18 – +23 градуси.

У Києві ж вівторок обіцяє бути вологим, вітряним і холодним – вдень ​​температура повітря в столиці коливатиметься навколо +12 градусів.

Погода на 30 квітня: які області заллє дощами

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: