Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачівському районі знайшли зниклих неповнолітнього хлопця та літнього чоловіка

У Мукачівському районі знайшли зниклих неповнолітнього хлопця та літнього чоловіка
Поліція розшукала двох осіб, про зникнення яких заявили родичі: 15-річний підліток та 69-річний пенсіонер вдома, їх життю загрози немає.

Серед ночі до Мукачівського відділу поліції звернулась мешканка міста, яка повідомила про зникнення свого 15-річного сина. Заявниця розповіла, що зранку син пішов гуляти на вулицю і не повернувся додому.

Працівники ювенальної поліції Мукачівського відділу за кілька годин розшукали дитину. Як з’ясували правоохоронці, юнак гостював у свого товариша, не повідомивши про це батьків.

Жителька селища Кольчино Мукачівського району заявила в поліцію про зникнення свого 69-річного батька. Пенсіонер вийшов з дому і не повернувся. За орієнтуванням літню людину знайшли працівники патрульної поліції у м. Мукачеві. Пенсіонер заблукав і не знав, як повернутись додому.

Тепер обидва розшукані вдома, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, - інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: