Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дощі з грозами, але тепло: синоптик розповіла про погоду на Великдень

Дощі з грозами, але тепло: синоптик розповіла про погоду на Великдень
Цьогоріч Великдень відзначиться місцями мокрою погодою з невеликим зниженням температури. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталія Діденко.

"За попередніми прогнозами, в ніч на неділю дощі та подекуди грози пройдуть у західних областях України. Вдень 28 квітня на заході періодично дощитиме і волога хмарність пошириться на Житомирську, Вінницьку і Київську області. У західних областях вдень 28 квітня похолодає на 3-6 градусів. На решті території України в неділю ще побуде тепла погода. Цей прогноз – попередній, можливі уточнення", - написала вона.

Зазначимо, що в прогнозі Укргідрометцентру підтверджуються дощі з грозами у всіх західних областях, а також у Житомирській і Вінницькій областях.

А ось завтра, 24 квітня, в Україну прийде ще більше потепління. За словами Діденка, дощі пройдуть переважно на заході Європи, а в Україні буде сухо і сонячно.

"Очікується, що завтра в Україні 15-22 градуси. Заморозки відступають. У Києві в середу очікується сухо, із сонцем і температурою повітря близько 20 градусів", - повідомила синоптик.



Зазначимо, що дощова погода в останні дні періодично виникала в різних регіонах країни. Так, наприклад, як повідомлялося днями, в Чернівцях через сильний дощ затопило вулицю. Основною причиною водної катастрофи на вулиці стали непрочищені зливові каналізації. Дощова вода тут піднялася до бордюру, а в деяких місцях покривала колеса автомобілів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: