Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ранні огірки Закарпаття вже на ринках України: метод вирощування та ціни

Ранні огірки Закарпаття вже на ринках України: метод вирощування та ціни
Наприкінці березня на Виноградівщині збирають перший врожай огірків. Урожай фермери вже реалізовують на оптових ринках по всій Україні: вартість одного кілограма від 25 гривень, а перед святами ціна виросте до 60 гривень.

Огірки, помідори, перець та капусту в селі на Виноградівщині культивують майже кожній родині.
Наприкінці березня збирають перший врожай огірків.

Овочі потрібно збирати тричі на тиждень. Але роботи в теплиці вистачає щодня. Фермер розповідає, що огірок дуже примхливий і любить тепло. Тому в парниках не менже 15 градусів тепла та слідкувати за вологістю грунту. Перший урожай вирощують без хімікатів, бо ще немає шкідників.

Урожай фермери реалізовують на оптових ринках по всій Україні. Вартість одного кілограма від 25 гривень. Перед святами ціна виросте до 60 гривень.

Більше у сюжеті від Телеканал Sirius:

Ранні огірки на Закарпатті

Ранні огірки з Боржавського, на Виноградівщині, продають на оптових ринках по всій Україні. Вартість стартує від 25 гривень за кілограм. Фермери запевняють: овочі смачні та соковиті.

Опубликовано Телеканал Sirius Пятница, 19 апреля 2019 г.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: