Вхiд на сайт
Авторизацiя

4-5 травня у замку Сент-Міклош відбудеться флористичний фестиваль

4-5 травня у замку Сент-Міклош відбудеться флористичний фестиваль
4-5 травня відбудеться 4-й флористичний фестиваль "Кохання в Сент-Міклоші" у селищі Чинадієво, що на Закарпатті.

Про це повідомила Асоціація українських флористів на сторінці заходу в Facebook.

"Скоро, вже на початку травня, в розпал туристичного сезону, квіткові інсталяції заповнять кімнати (замку Сент-Міклош – ред.) ароматами та історіями. Відвідувачі з усієї України та сусідніх держав зможуть помилуватися заквітчаним замком та відчути надзвичайну атмосферу почуттів, пронесених крізь віки. Крім цього, долучитися можна буде і практично – всі три дні фестивалю нон-стоп проходитимуть майстер класи з флористики для дітей та дорослих", - йдеться у повідомленні.

Вже четвертий рік поспіль команди кращих флористів України продемонструють свій талант та розкажуть мовою квітів про вічне - гармонію, кохання, добро. Очікується участь команд з Естонії, Польщі, Угорщини , Білорусі, Молдови. Працюватимуть над інсталяціями флористи з Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Шепетівки, Одеси і Миколаєва.

Також зазначається, що цьогорічною "родзинкою" у програмі стануть справжня карета з конями, мототрайк з головою дракона, на яких можна буде покататися. Доброю традицією фестивалю також є відтворення церемонії весілля в середньовічному стилі, пише Укрінформ.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: