Вхiд на сайт
Авторизацiя

У другому турі виборів на Закарпатті очікують на більшу явку: за рахунок заробітчан

У другому турі виборів на Закарпатті очікують на більшу явку: за рахунок заробітчан
Підготовка до другого туру виборів на Закарпатті відбувається значно спокійніше, ніж це було в першому турі. Порівняно менше реклами в інформаційному просторі та на білбордах, — зазначають спостерігачі. Особливих порушень представники ОПОРИ на Закарпатті не зафіксували. Проте кажуть про спільну проблему для всіх регіонів — складність із формуванням і наповненням ДВК.

"Виникла відчутна проблема із утворенням ДВК. Де-факто у штабів був всього 1 день аби подати кандидатури на формування членів ДВК. Це було 11 квітня коли запрацювали ОВК і п‘ятниця був один день, аби подати ці документи. У суботу штаби вже не могли подати своїх кандидатів", - розповів представник ОПОРИ на Закарпатті Ярослав Гулан.

У комітеті виборців прогнозують, що в другому турі, Закарпаття, яке було найпасивнішими у першому, може збільшити відсоток явки. Пояснюють це тим, що на свята додому повертається чимало заробітчан.

"Повертаються заробітчани і в них буде мотивація — ті, хто фізично не був фізично в Закарпатті на першому турі, вони підуть голосувати в другому", - зазначив представник комітету виборців на Закарпатті Дмитро Тужанський.

Представник центру стратегічного партнерства Андрій Крижевський відзначив: Закарпаття на цих виборах дещо здивувало. Чи не вперше закарпатці підтримали не представника діючої влади, як це буває зазвичай. Пояснює таку ситуацію позицією угорської громади.

У другому турі на Закарпатті так само працюватиме 811 дільниць. Бюлетені для голосування вже привезли в область — вони під пильним наглядом правоохоронців, які продовжують працювати в посиленому режимі несення служби.

Відео від Uzh Inform:







Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: