Вхiд на сайт
Авторизацiя

Земля для атовців: скільки гектарів отримали на Закарпатті учасники бойових дій

Як повідомляють у головному управлінні Держгеокадастру в Закарпатській області, на Закарпатті учасники бойових дій отримали у власність 1012,0249 га землі.

Земля для атовців: скільки гектарів отримали на Закарпатті учасники бойових дій

Від початку запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції (АТО) до Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області та органів місцевого самоврядування регіону учасники АТО подали 8 622 заяви про надання земельних ділянок у власність. За результатами розгляду заяв військовим надано 5 632 дозволи на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею – 2641,5028 гектари.
Розподіл за видами цільового призначення земель щодо ділянок, по яких прийнято рішення, розпорядження, наказ щодо надання дозволу на розроблення проектів землеустрою, є наступним:
- 2 081 земельна ділянка загальною площею 240,7759 га для індивідуального садівництва;
- 1 759 земельних ділянок загальною площею 150,4658 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка);
- 1 712 земельних ділянок загальною площею 2245,2643 га для ведення особистого селянського господарства;
- 80 земельних ділянок загальною площею 5,00 га для індивідуального дачного будівництва.
Із загальної кількості наданих 5 632 дозволів на розроблення проектів землеустрою по 2 625 земельним ділянкам прийнято рішення щодо затвердження проекту землеустрою та передачу ділянок у власність загальною площею – 1012,0249 га (з них Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області видано 1 860 наказів про передачу земельної ділянки у власність).
Для землевпорядної служби області робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу у оформленні земельних ділянок.
Довідково: на сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Прес-служба ОДА


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: