Вхiд на сайт
Авторизацiя

Здайте зброю: поліція закликає закарпатців приносити зброю до відділків

Тривають заходи, спрямовані на вилучення з обігу кримінальної зброї. Про це інформують у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Здайте зброю: поліція закликає закарпатців приносити зброю до відділків

Станом на 17 квітня, до поліції закарпатці здали вже 139 одиниць зброї. Серед вилученого з обігу 19 одиниць нарізної зброї, 77 – гладкоствольної, 43 – холодної та саморобної. Також до відділків поліції громадяни принесли 13 одиниць газової зброї, 3 травматичні пістолети, 33 набої різного калібру та 9 боєприпасів.

Лідерами за кількістю зданої у рамках місячника зброї є Тячівський, Берегівський та Хустський райони.

Заходи, спрямовані на вилучення з обігу кримінальної зброї, тривають.

Нагадаємо, що громадяни, які добровільно принесуть до відділків поліції за місцем проживання наявну вдома зброю звільняються від кримінальної відповідальності та мають змогу перереєструвати її на власне ім’я. Іншим – загрожує кримінальна відповідальність за статтею 263 ККУ, тобто незаконне поводження зі зброєю.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: