Вхiд на сайт
Авторизацiя

Facebook готує кардинальні зміни свого додатку

Facebook готує кардинальні зміни свого додатку
Соціальна мережа Facebook готує редизайн свого мобільного додатку. Розробники хочуть об’єднати новинну стрічку та "історії".

Як пише видання The Verge, наразі Facebook тестує інтерфейс з горизонтальною стрічкою новин.

Цей новий інтерфейс виявив дослідник додатків Джейн Манчун Вонг. Він знайшов інтерфейс в Android версії програми Facebook.

Наразі Facebook Stories та стрічка новин розміщені поруч, але є різними інтерфейси в основному додатку Facebook. Ви можете прокрутити вниз, щоб побачити стрічку новин, або торкнутися однієї з карток у верхній частині програми, щоб почати прокручувати історії.

При цьому в оновленому інтерфейсі Stories та News Feed відображаються як частина одного інтерфейсу.

Коли побачимо оновлення. У компанії Facebook підтвердили, що тестують прототип нового інтерфейсу. Однак, розробка наразі перебуває в режимі внутрішнього тестування. Продукт ще не готовий для тестування користувачами, адже інженери ще мають провести ряд додаткових досліджень. Тож очевидно, що найближчим часом оновлення не буде.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: