Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мінометну міну часів минулих війн знищили піротехніки Закарпаття

Мінометну міну часів минулих війн знищили піротехніки Закарпаття
Вчора, 16 квітня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у селі Малі Геївці, Ужгородського району, під час проведення земляних робіт у полі, тракторист виявив металевий предмет ззовні схожий на вибухонебезпечний.

На місце знахідки прибули фахівці групи піротехнічних робіт, які ідентифікували знахідку, як мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Цього ж дня її вилучили та знищили у спеціально відведеному для цього місці.

Закарпатські рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів: у жодному разі не можна наближатися до підозрілого предмета, торкатися знахідок власноруч і дозволяти це робити іншим. Про знайдені підозрілі предмети слід негайно повідомити в компетентні органи за номерами «101» або «102», або ж сповістити в орган місцевого самоврядування та огородити місце їх виявлення, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Мінометну міну часів минулих війн знищили піротехніки Закарпаття



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: