Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті подекуди заморозки: погода на 15 квітня

На Закарпатті подекуди заморозки: погода на 15 квітня
Вночі та вранці 15-16 квітня в гірських районах на поверхні ґрунту та місцями в повітрі очікуються заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий).

По Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці в гірських районах на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-3°. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 11-16° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 3-8° тепла, на високогір'ї до 1° морозу.

В м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 14-16° тепла.

На автошляхах регіону без істотних опадів. Видимість добра, - повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: