Вхiд на сайт
Авторизацiя

Безпільгове розмитнення: скільки "євроблях" розмитнили закарпатці

22 лютого завершився період дій перехідних положень Податкового кодексу, що передбачає пільгове розмитнення автомобілів із іноземною реєстрацією із застосуванням коефіцієнта 0,5.

Безпільгове розмитнення: скільки "євроблях" розмитнили закарпатці

В ДФС зазначили, що після 22 лютого закарпатці розмитнили 101 "євробляху", тобто ті автівки, власники яких при зверненні щодо розмитнення сплатили штраф 8500 грн.
Зазначимо, що в це число не входять автомобілі з іноземною реєстрацією, які в'їжджають із-закордону в Україну.
Нагадаємо, 24 травня завершиться пільговий період для митного оформлення автомобілів на "єврономерах", після якого власників автомобілів на іноземній реєстрації почнуть штрафувати.
Також, як повідомляло Mukachevo.net, в ДФС попередили, що після 24 травня закарпатці не зможуть розмитнити свої "євробляхи" за за прийнятими у листопаді.
Тим хто не встигне розмитнити автівку до 24 травня у Міністерстві фінансів пропонують розібрати на запчастини, або вивезти за кордон.

Джерело



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: