Вхiд на сайт
Авторизацiя

Коли в Чопі відновлять водопостачання?

Міський голова Валерій Самардак повідомив, що наразі проводять відновлення насосно-відкачувальної станції №1 на вулиці Пушкіна, де сталася аварія.

Коли в Чопі відновлять водопостачання?

За його словами, водопостачання в Чопі відновлять до кінця сьогоднішнього дня. В дошкільні та загальноосвітні заклади воду постачає водовоз. Залучена спецтехніка Державної служби з надзвичайних ситуацій. Цю інформацію нам підтвердила Речниця ДСНС в області Наталія Батир. Вона повідомила: наразі рятувальники надають допомогу населенню з забезпечення водопостачанням.

Водопостачання в Чопі відновлять до кінця сьогоднішнього дня

Водопостачання в Чопі відновлять до кінця сьогоднішнього дня. Про це нашій знімальній групі сказав Чопський міський голова Валерій Самардак. За його словами, зараз проводять відновлення насосно-відкачувальної станції №1 на вулиці Пушкіна, де сталася аварія. В дошкільні та загальноосвітні заклади воду постачає водовоз. Залучена спецтехніка Державної служби з надзвичайних ситуацій. Цю інформацію нам підтвердила Речниця ДСНС в області Наталія Батир. Вона повідомила: наразі рятувальники надають допомогу населенню з забезпечення водопостачанням. На місці працюють також наші кореспонденти. Докладніше про ситуацію в Чопі ми розкажемо в наступних випусках новин.
#НовиниСуспільнеЗакарпаття

Опубликовано UA: Закарпаття Среда, 10 апреля 2019 г.


UA: Закарпаття


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: