Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кабмін заборонив нерегулярне пряме авіасполучення з Росією

Кабмін заборонив нерегулярне пряме авіасполучення з Росією
Кабінет Міністрів заборонив нерегулярне пряме авіасполучення з Росією за винятком рейсів, необхідних для забезпечення роботи місій ООН, ОБСЄ та Червоного хреста.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в середу.

"Проектом акта пропонується встановити заборону на здійснення нерегулярних рейсів і перельотів між Україною та державою-агресором за винятком рейсів, необхідних для забезпечення місії ООН, ОБСЄ та Червоного хреста",- сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, представляючи документ.

За його словами, під час візиту лідера "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка і члена політради партії "За життя" Віктора Медведчука в Росію вони скористалися "лазівкою в законі", оскільки раніше заборона не поширювалася на нерегулярні рейси, що здійснюються повітряними суднами, зареєстрованими в Росії.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: