Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівець став "Героєм спортивного року в Україні"

Церемонія нагородження відбулася 30 березня в Києві. Спортсмен з Мукачева Енвер Аблаєв здобув звання найкращого тренера року.

Мукачівець став "Героєм спортивного року в Україні"

Цього року підопічний Енвера Абаєва спортсмен Олександр Абраменко виграв "срібло" чемпіонату світу з фрістайлу. А минулого року Енвер Аблаєв, тренував збірну України з фристайлу на Олімпійських іграх в Пхенхчхан.

Ще раніше Енвер Аблаєв був старшим тренером збірної України з фристайлу на XXII зимових Олімпійських іграх в Сочі.

Енвер Аблаєв родом з Узбекистана. Із семи років почав займатися спортивною гімнастикою. Уже через півтора роки Енвер зацікавився спортивним фристайлом.

Найвище досягнення Аблаєва на чемпіонатах світу - 4-е місце в Дір-велли в 2003 році. Тричі виступав на Олімпіадах, в 2006 році в Туріні вийшов у фінал (12-е місце).

У 2005 році приніс першу золоту медаль українському фрістайлу в Кубку світу. У сезоні 2010/2011 Аблаєв травмувався і завершив кар'єру, незважаючи на готовність боротися за поїздку в Сочі на Олімпіаду.

Аблаєв був організатором етапів кубка світу з фрістайлу в Москві і Сочі, на Олімпійських іграх в Сочі він вже був старшим тренером збірної і відповідав за підготовку трас в парку «Роза-Хутір».

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: