Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Весняний бал", "Історія: UA", змагання та Хресна хода: як провести вихідні, 23-24 березня, в Ужгороді

"Весняний бал", "Історія: UA", змагання та Хресна хода: як провести вихідні, 23-24 березня, в Ужгороді

Тиждень промайнув, тож знову на порозі - вихідні. А це одначає, що за суботу й неділю вражень та натхнення потрібно набратися на весь наступний робочий період.

Традиційно "Закарпатський кореспондент" пропонує читачам короткий огляд подій для цікавого дозвілля в Ужгороді.

У Закарпатському музеї народної архітектури та побуту триває перша на Закарпатті виставка скульптури з металу «Рівнодення». У суботу, 23 березня, любителів спорту запрошують у спорткомплекс «Юність» на Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд Вищої ліги «Карпати» (Ужгород) – ГК «Хмельницький» (початок о 10.00). О тій же годині в Палаці дитячо-юнацької творчості (ПАДІЮН) відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату Ужгорода з бойового самбо, а о 12.00 - Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості «Весняний бал в Ужгороді».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді стартував «Весняний бал»: фото

Також об 11.00 у "Юності" стартує особиста першість міста з шашок-64 серед дорослих. Крім того, у п'ятницю в Ужгороді стартував дводенний фестиваль «Історія: UА», тож субота в рамках цього заходу буде насиченою. Науковці, видавці, письменники, медійники, режисери, митці у власній інтерпретації популяризуватимуть знання про минуле.

Фестиваль «Історія:UA» під гаслом «Історія без брому і нафталіну» Український інститут національної пам’яті започаткував у 2017 році. З докладною інформацією щодо розкладу подій можна ознайомитися нижче.

"Весняний бал", "Історія: UA", змагання та Хресна хода: як провести вихідні, 23-24 березня, в Ужгороді
"Весняний бал", "Історія: UA", змагання та Хресна хода: як провести вихідні, 23-24 березня, в Ужгороді


Завершиться фестиваль 23 березня великим гала-концертом на Театральній площі в Ужгороді за участі гуртів ROCK-Н та KOZAK SYSTEM.

ДО ТЕМИ: В Ужгороді стартував фестиваль «Історія.UA»

О 18.00 в Закарпатській обласній філармонії відбудеться виступ Академічного камерного хору «Кантус» за участі «Bach festival orchestra» з прорамою «Бах для всіх», а в 19.00в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі - концерт угорського гурту «Корморан». Крім того, "Галерея Ілько" запрошує на авторський вечір бас-гітариста Rodion-а Sun Lion-а «Guest in an Abandoned House».

Неділя, 24 березня

У "Юності" о 10.00 стартують обласні фінальні змагання з волейболу серед команд дівчат «Шкільна волейбольна ліга України 2019». Об 11.00 в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка» з нагоди Міжнародного Дня Лялькаря та Міжнародного Дня Театру відбудеться прем’єра «Козака Мамарига» Григорія Усача. О 19.00 в облмуздрамтеатрі розпочнеться виступ балету Сухішвілі.

Танцювальний флешмоб у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Весняний бал» проведуть о 13.00 на площі Шандора Петефі.

О 15.00 Ужгородом пройде Хресна Дорога за ініціативи управління Мукачівської греко-католицької єпархії за маршрутом: кладовище Кальварія, вул. Тиха, вул. Жупанатська, пл. Поштова, вул. Довженка,вул. Боженка, вул. Гойди, наб. Незалежності, транспортний міст, пр.. Свободи, вул. Заньковецької, вул. Достоєвського, вул. Богомольця (Свято- Троїцький храм).

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: