Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородський скансен шукає учасників першої музейної Школи юного екскурсовода

Ужгородський скансен шукає учасників  першої музейної Школи юного екскурсовода
До участі в Школі юного екскурсовода запрошують школярів віком від 10 до 15 років, які б хотіли дізнатися про музей та професію музейного працівника, а також спробувати себе в новій захопливій ролі – музейного екскурсовода.

Заняття в музейній Школі юного екскурсовода проводитимуться щотижня. Загалом буде планують 8 занять із дослідження найцікавіших музейних хатинок та експонатів. На основі отриманих знань кожна дитина зможе підготувати свою власну екскурсію музеєм, додати до неї своє власне бачення та цікаву ідею, тобто кожна дитяча екскурсія буде творчим проектом.

Заняття розпочнуться на початку квітня, а вже наприкінці травня та 1 червня діти вперше проводитимуть власні екскурсії скансеном.

Щоб стати учасником музейної Школи екскурсовода, потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCm9iK55pk02lDoOcRgTnZDxVXidlvqB8YsJISFrjd6Oc7RQ/viewform. Заявки приймаються до 31 березня.

Нагадаємо, що Школа юного екскурсовода діятиме в рамках проекту «Дитячі дні в ужгородському скансені». Проект реалізовуватиметься за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC – Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу, катуть у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: