Вхiд на сайт
Авторизацiя

До України йде похолодання, подекуди морози

До України йде похолодання, подекуди морози
Найближчої доби з північного заходу Європи на територію України переміститься чергова порція прохолодного повітря, у більшості областей температура трохи знизиться.

У суботу, 23 березня, очікується зростання атмосферного тиску, поступове припинення опадів, а вдень - ослаблення вітру. У східних областях та Приазов`ї невеликий дощ і мокрий сніг; на решті території без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі, крім західних областей, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, на крайньому півдні до 6° тепла; вдень 4-9° тепла, в західних і Одеській областях 10-15°.

У Києві - без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 6-8° тепла.

До України йде похолодання, подекуди морози

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 23 березня найвища температура вдень була плюс 20,4 градуса в 1913 році, найнижча вночі – мінус 17,3 в 1942 році.

У неділю, 24 березня, очікується погода без опадів, лише вночі в Приазов'ї невеликий мокрий сніг і дощ, вдень в західних і північних областях невеликий дощ. Вітер західний, північно-західний, 3-10 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на Закарпатті 0-5° тепла; вдень 6-11°, на Закарпатті та Одещині до 15°, в східних областях 2-7° тепла.

У Карпатах - вночі без опадів, вдень невеликий сніг; температура вночі 0-3° морозу, вдень 1-4° тепла.

У Києві - вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер західний, 5-8 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 8-10° тепла.

До України йде похолодання, подекуди морози

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: