Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дієтолог розкрила найкращий спосіб, як схуднути навесні

Дієтолог розкрила найкращий спосіб, як схуднути навесні
Навесні для профілактики авітамінозу потрібно включити у раціон зелень.

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська порадила, що найкращий спосіб для схуднення навесні — поєднати правильне харчування, щоденну фізичну активність і повноцінний сон.

Їсти потрібно два-три рази в день, без перекусів, розповіла експерт.

За словами дієтолога, не варто їсти за три-чотири години до сну, а якщо хочеться їсти — можна пити теплу воду або трав'яний чай. "...повинні бути присутніми (у раціоні — Ред.) такі групи продуктів: овочі у свіжому і вареному/пареному вигляді, невелика кількість круп у першій половині дня, нежирні білки з акцентом на рослинні (сочевиця, нут, гриби) і присутність корисних жирів (горіхів)", — зазначила лікар.

Скиталінська додала, що навесні для профілактики авітамінозу потрібно включити в раціон зелень, зокрема, петрушку і кріп, цибулю, квашену капусту і настій шипшини.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: