Вхiд на сайт
Авторизацiя

Загадкова Азія: ужгородців запрошують на цікаву тревел-зустріч

Загадкова Азія: ужгородців запрошують на цікаву тревел-зустріч
Чергова зустріч-розмова про подорожі вже днями відбудеться в обласному центрі Закарпаття.

Цього четверга, 21 березня, всі охочі зможуть якнайбільше про Азію. Спікером буде Дарія Іванова.

"Для багатьох Азія - це Тайланд, Індонезія, Шрі-Ланка та деякі інші країни, які стали популярними завдяки масовим турам. Але якщо у вас цей континент асоціюється з шикарними пляжами та тотальною бідністю - вам до нас! Разом із Дарією Івановою будемо розвіювати стереотипи і поговоримо про високотехнологічну, фінансово стабільну і культурно багату Азію", - анонсує організатор Віктор Стинич.

Також мандрівники дадуть відповіді на низку питань: "Яка фінансова столиця світу чи гастрономічне сяйво Азії?", "Чи знали ви, що аеропорт Гонконгу розташований на штучнозбудованому острові, а раніше літаки сідали посеред самого міста?", "Макао - це Азіатский Лас Вегас чи старовинна португальська колонія?", "Хто вивіз скарби Китаю в Тайвань і чому саме острів Формоса?".

Також "родзинкою" стане тема: як і чим живуть українці в Гонконгу і як полюбили Гонконгці вареники і борщ! Відповіді на ці всі питання і багато інших захоплюючих історій чекають на вас 21 березня в Смарт Пойнт.

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: