Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатського митника визнали винним у справі, пов’язаній із корупцією

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Закарпатського митника визнали винним у справі, пов’язаній із корупцією


Ужгородський міськрайонний суд області підтримав позицію прокуратури Закарпатської області та визнав винним працівника митного посту «Ужгород-центральний» Закарпатської митниці ДФС у несвоєчасному повідомленні про суттєві зміни у майновому стані (ч. 2 ст. 172-6 КУпАП).

Так, в суді прокурором доведено, що у листопаді 2018 року, митник продав житловий будинок за понад 360 тис грн. та відповідно до укладеного договору купівлі-продажу, отримав вказану суму від покупця.

Відповідно до вимог законодавства, протягом 10-денного терміну він мав повідомити НАЗК про суттєві зміни у майновому стані, однак не зробив цього.

Відтак, судом визнано винним митника у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та призначено стягнення у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 1700 грн.


На разі рішення суду не набуло законної сили у зв’язку із його оскарженням працівником митного посту.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: