Вхiд на сайт
Авторизацiя

Конкурсантки «Міс Ужгород» вперше продефілювали на пре-паті конкурсу

Конкурсантки «Міс Ужгород» вперше продефілювали на пре-паті конкурсу
14 претенденток на титул «Міс Ужгород-2019» продефілювали на першому пре-паті конкурсу. Відбулася вечірка у новому закладі міста «Чорна сіль».

За словами організаторів конкурсу, кастинг красунь на участь у «Міс Ужгород» був дуже ретельним, адже майбутня переможниця представлятиме місто на національному конкурсі «Міс Україна».

"Підготовка до конкурсу відбувалася два місяці. Перед самим початком підготовки було відібрано 14 конкурсанток для участі в конкурсі на закритому кастингу, на якому були присутні 70 дівчат. Після цього розпочалися репетиції дівчат, підготовка до самого дійства, підготовка самої концертної програми, до самого шоу, що відбудеться 22 березня. Сама підготовка була насиченою досить, цікавою. Ми здружилися з дівчатами. Вони дуже такі позитивні, і дуже багато з них працюють моделями", - розповіла директорка конкурсу Анастасія Ігнатко.

Конкурсантки елегантно дефілювали у дизайнерському одязі від відомої марки «Бренд27», демонструючи навички моделінгу. Також дівчата під час показу презентували свої найкращі якості.

Кожна із учасниць налаштована на перемогу й готова гідно себе показати 22 березня о 19.00 на сцені Закарпатського драмтеатру. При цьому, усередині колективу красунь панує дружня атмосфера, хоч і суперництво за титул серйозне.

Організатори «Міс Ужгород» запевняють: шоу неодмінно здивує.

Дивіться у відео від Uzh Inform:





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: