Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вихідні в Ужгороді, 16-17 березня: події для цікавого дозвілля

Вихідні в Ужгороді, 16-17 березня: події для цікавого дозвілля
На календарі чергові вихідні, а отже разом із ними - й час для гарного дозвілля. Хтось полюбляє провести його вдома, відпочивши від гамірного спілкування, якого і в будні вистачає. Але є й такі, кому хочеться кудись піти. І, як кажуть, не кав'ярнями єдиними smile

Тож "Закарпатський кореспондент" традиційно пропонує короткий перелік подій для цікавого проведення часу цими вихідними в Ужгороді.

Сьогодні та завтра у спорткомплексі "Юність" триває "Дитяча ліга України з гандболу" серед дівчат 2004 р.н. Крім того, любителі спорту мають змогу відвідати Півфінальний тур чемпіонату України з баскетболу серед команд 1-ої ліги (чоловіки) (початок 16 березня о 14.00, 17 березня о 10.30), який відбудеться у СОК «УжНУ» на вул. Івана Франка,1. Ще сьогодні і завтра у "Юності" пройде фінал обласних змагань із футзалу "Шкільна футзальна ліга України".

Також сьогодні о 16.00 всіх охочих запрошують на зустріч "Бог і Україна", присвячену о. Севастіяну Саболу, ЧСВВ (Зореславу) та 80-ій річниці Карпатської України (конференц-зал готелю «Old CONTINEN» (площа Шандора Петефі, 4-6).

До теми: Річниця проголошення Карпатської України: відеотрансляція з Красного Поля

Культурне дозвілля забезпечить колектив Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв.

У неділю, 17 березня,
у "Юності" відбудеться спецпогашення художнього конверта та поштової марки до 145-ї річниці з дня народження Президента Карпатської України, Героя України Августина Волошина.

Читайте також: В Ужгороді відкрили регіональну виставку «Закарпатфіл-2019»

Значну порцію культурного дозвілля пропонують Закарпатський академічний обласний театр ляльок «Бавка», де об 11.00 покажуть твір Л. Дворського «Принцеса-стрибунка», на сцені облмуздрамтеатру імені братів Шерегіїв завтра о 12.00 відбудеться вистава «Велике жабеня» Л.Устинова, а о 18.00 вистава «Країна До-ре-мі».

О 16.00 у Закарпатській областій філармонії відбудеться концерт естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії «Рапсодія весни»

Вечір джазу «Київ Арт Ансамбль» - George Haslam (баритон саксофон, тарагато) та Тріо Володимира Соляника в Арт-центр ILKO Gallery, що на вул. Кошицькій, 28, розпочнеться завтра о 19.00. Бажаємо гарних вражень!

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: