Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна ДТП у Чопі: вантажівка насмерть збила пішохода

Смертельна ДТП у Чопі: вантажівка насмерть збила пішохода
Працівники Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажівки, внаслідок якої загинув пішохід. Слідство у справі триває.

Вчора, 13 березня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у місті Чоп водій на вантажному автомобілі здійснив наїзд на пішохода.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що водій вантажівки «Volvo», 27-річний мешканець Хустського району, рухаючись від КПП «Тиса» в напрямку міста Ужгород здійснив наїзд на 59-річного мешканця села Соломонов який переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок отриманих травм пішохід помер на місці події.

За результатами освідування у крові водія вантажівки алкоголю не виявлено. Автомобіль поміщений на спецмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, в тому числі з травмованими особами. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/Informacziya/policzejski-vstanovlyuyut-obstavini-smertelnoji-dtp-u-chopi/


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: