Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через "євробляхи" реєстрація імпортних б/у авто зросла в 14 разів за лютий

Через "євробляхи" реєстрація імпортних б/у авто зросла в 14 разів за лютий
У лютому 2019 року кількість зареєстрованих старих автомобілів в Україні підвищилися в 14 разів до 90,8 тис. одиниць порівняно з аналогічним періодом минулого року.

"Закінчення терміну пільгової легалізації автомобілів на єврономерах спровокувало черговий рекорд на первинному ринку легкових автомобілів. Так, в лютому первинну реєстрацію в Україні пройшли 90,8 тис. легкових авто, з яких 85 тис. шт. становили імпортовані автомобілі з пробігом", - сказано в ньому.

Згідно з повідомленням, більше ніж половину цих реєстрацій становили колишні "євробляхи", для яких лютий був останнім місяцем розмитнення за зниженими ставками акцизного податку.

Зазначається, що найбільш популярною маркою в минулому місяці був Volkswagen - українці придбали 17 971 стару машину.

На другому місці опинився Opel з показником проданих вживаних авто 9 420 одиниць.

Автомобілі марки Audi зайняли третю сходинку на первинному ринку легкових автомобілів, що були в експлуатації, з результатом 7 608 машин.

BMW зайняли четверте місце - їх вибрали 6 442 українці.

Замикає п'ятірку найпопулярніших марок лютого RENAULT, 6 120 автомобілів якої поміняли свої іноземні номери на українські.

В цілому з початку року свою першу реєстрацію в Україні пройшли 136,5 тис. вживаних легкових автомобілів, що в 12 разів більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: