Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 7 березня 2019: як провести цей день

Гороскоп на 7 березня 2019: як провести цей день
У цей день багато знаків Зодіаку відчують втому і фінансові труднощі. Крім того, деяким доведеться відкласти всі свої справи заради допомоги іншим людям. Пропонуємо читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на четвер.

Овен
Гороскоп для Овнів на 7 березня каже про те, що цей день буде легким і світлим. Так, протягом усього дня ви будете насолоджуватися життям, а також радіти своїм успіхам та досягненням. Не думайте про погане 7 березня і дайте собі можливість розслабитися.

Телець
Цей день принесе вам безліч радісних подій і позитивних новин. Гороскоп для Тельців 7 березня радить максимально розслабитися і провести вечір із близькими. Так, спробуйте поговорити з близькою людиною і не відмовляйте їй у допомозі.

Близнюки
Гороскоп для Близнюків 7 березня радить їм утриматися від покупок і привести в порядок свої рахунки. Ви постійно робите необдумані витрати і це заважає вам відкладати гроші на подорожі та потрібні вам речі.

Рак
7 березня гороскоп для Раків радить їм сконцентрувати свою увагу на власних емоціях. Спробуйте не думати про проблеми і відкласти важливі справи на інший день. Проведіть вечір з друзями і дайте собі можливість відпочити.

Лев
Левам гороскоп на 7 березня радить тримати язик за зубами. Всі ваші слова можуть бути використані проти вас, тому будьте обережні і не пліткуйте зі своїми колегами і друзями. Вечір вам слід провести наодинці і добре розслабитися.

Діва
Гороскоп на 7 березня для Дів віщує їм дуже складний і насичений день. Ви відчуєте прилив енергії і впораєтеся з усіма завданнями. Попереду вас чекає насичений відпочинок, тому постарайтеся добре відпочити ввечері.

Терези
7 березня Терези отримають важливу новину або дізнаються таємницю, яка кардинально змінить їхнє життя. Вам доведеться зробити складний вибір і можливо навіть доведеться викреслити зі свого життя людину, яка була вашим близьким другом.

Скорпіон
Гороскоп на 7 березня для Скорпіонів говорить про те, що вони втомилися допомагати всім навколо і їм варто нарешті подбати про себе. Спробуйте відпочити і приділіть час власним справам. Крім того, в цей день ви можете дізнатися одну важливу новину, яка поза сумнівом порадує вас.

Стрілець
Стрільцям 7 березня принесе, як гарні, так і погані враження. Ви відчуєте втому і брак фінансів. Спробуйте вирішити всі проблеми спокійно і контролюйте свій емоційний стан. Можливе отримання нової посади.

Козеріг
7 березня Козерогам слід провести час зі своїми коханими. Якщо ви підете на якийсь захід на самоті - це може викликати ревнощі і перерости в скандал. Ідеальним варіантом буде проведення вечора вдома зі своєю другою половинкою.

Водолій
Гороскоп на 7 березня для Водоліїв радить їм провести час із близькими. Свої бажання і потреби в цей день доведеться відкласти, оскільки ваша сім'я і друзі потребують вас. Вночі вам слід добре поспати.

Риби
7 березня Риби будуть змушені провести в постійному русі. Але, незважаючи на те, що ви відчуєте втому, ви зможете знайти в собі сили провести вечір із рідними. Крім того, виконана в четвер робота буде щедро винагороджена.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: