Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень: Ракам потрібно уникати конфліктів, а Водоліям – приділити час здоров'ю

Гороскоп на тиждень: Ракам потрібно уникати конфліктів, а Водоліям – приділити час здоров'ю
Астрологічний прогноз з 3 по 9 березня 2019 для всіх знаків зодіаку

Овни
Візьміть тайм-аут від мирської суєти, підіть в тінь і пориньте у внутрішній світ, поспілкуйтеся з її величністю Совістю. Це тиждень духовного преображення, коли йде переосмислення свого буття за минулий рік, позбавлення від ілюзій, самообману, усвідомлення допущених помилок, спокутування гріхів.

Проявляйте не тільки чуйність, милосердя, а й матеріальні знаки уваги до оточуючих. Якщо обставини вимагають – йдіть на самопожертви.

Сім'я, шлюб залишаються на першому плані, і не слід концентрувати всі сили заради кар'єрного росту (тут гальмо), задоволення посадових амбіцій. Як професіонал, ви досягли досконалості, тут ваші позиції стабільні, освоюйте мистецтво дбайливого сім'янина.

Тельці
Енергія фонтанує, громадський рейтинг на висоті, всі люди – брати, в колективі ви серце і мозок, неформальний лідер, відмінний стратег-політик, здатний гіпнотично впливати на оточуючих, що принесе в підсумку обопільну користь.

А оскільки життєвий паровоз на всіх парах мчить в світле завтра, зосередьтеся на процесі корекції майбутнього. Тут доля сама проведе "інвентаризацію", позбавивши від друзів, з якими відносини себе вичерпали. Залишаться найдостойніші і перспективні. Погана компанія вас зіпсує.

Тренуйте інтелект, всім цікавтеся, вчіться новому, зараз вам потрібна регулярна їжа для розуму. Випадковий зустрічний (сусід, однокласник, однокурсник, колега, брат, сестра) може стати доленосним орієнтиром.

В любовній сфері перезавантаження, якщо раніше безоплатно горіли серцем, це нікуди не зникло. Чекайте взаємної віддачі. У шлюбі почнеться щаслива епопея, все воздасться, ви заслужили бути коханим і бажаним. Підтримуйте контакти з Овнами і Водоліями, ви потрібні один одному.

Близнюки
Ваш життєвий "маршрут" проходить під девізом емоційного "хочу", де незадоволеність – поганий симптом, її слід без зволікання викорінювати. Бажання священні, вони – двигун в райдужне майбутнє.

Нинішній соціальний статус визначений минулими напрацюваннями. Якщо свого часу промахнулися, професія (бізнес) не відповідала творчому покликанню (працювали заради грошей) – нині можна вдало скоригувати спеціалізацію. Талант закопувати в землю не можна, доведеться "переформатуватися". А якщо займаєтеся улюбленою справою, хобі, вважайте себе щасливчиком. Узи співпраці, спільні проекти – благословенні.

Спонсорство також має стати невід'ємною частиною буття. Розраховуйте на свій хліб, а до чужих подарунків, кредитами, до ресурсів доступ закритий. Поки що. З 5 по 28 березня – повернення в минуле для завершення трудових хвостів, усунення промахів. Будьте уважні з документацією, перевіряйте на достовірність отриману інформацію.

Спілкуйтеся з Рибами, тут витає дух дежавю.

Раки
Якщо раніше ви сприймали світ через рожеві окуляри, ідеалізуючи людей, прийшов час протверезіння. Де чорне, а де біле – стане очевидним. Вчорашній світогляд себе віджив, позбавляйтеся від старих стереотипів і "перезавантажуйтеся"! А щоб знову не проколотися, мисліть логічно, ви прекрасний аналітик, з багатим життєвим досвідом, творчою уявою. І не смійте йти у чужих на поводу! Слухайте свій розум, довіряйте особистим відчуттям, там зерна істини. Зараз ви сам собі пан.

Конфліктів уникайте. Кращий вихід, щоб не побити горщики з оточенням, проявити дружню солідарність, підставити практичне плече друга. Іспит долі на зрілість в партнерстві ще триває, створюючи вам потужне протистояння з метою навчитися ворога перетворювати в союзника. Будьте уважні, будь-яка необачна дія породжує аналогічну протидію.

На робочому фронті все чудово, фортуна посміхається, трудіться і заробляйте гроші!

Леви
У вас як гора з плечей, радійте, вимоги та претензії оточуючих, від яких втомилися останнім часом, терплять фіаско. Хитруни нахабно вас експлуатували, наступаючи на горло інтересів, вимотуючи сили, віднімаючи гроші. Ну ось і настала справедлива розв'язка. Ви не ріг достатку і надалі гіпнотичний "дай", "зобов'язаний" не буде терзати. Грошові проблеми вирішаться на вашу користь. В іншому "розборки" хто кому повинен пнуться з 5 по 28 березня.

У шлюбних пар гряде реставрація інтимних відносин. Якщо союз тримається на сексуальному магніті, слід підняти градус почуттів, урізноманітнити загальні інтереси. Проявляйте активність в соціумі, разом розважайтеся, активізуйте давні контакти, родинні зв'язки. І стежте, щоб партнера не забрали суперники, він занадто спокусливий!

Зараз ви чарівник зі створення свята життя, душа компанії, зірка корпоративної тусовки. Харизма сяє і її світло нічим не затьмарити. Поки що…

Діви
В партнерській сфері – невідворотна "перебудова". Щоб союз став міцнішим в майбутньому, вдихніть вогонь життя в тліюче вугілля почуттів. Але якщо вас майже нічого не тримає разом, ні зобов'язання, ні дружба, серце захолонуло – розходьтеся. Зараз ви сильні як особистість, фінансово незалежні, але остаточне "так" або "ні" залишається за вами.

Другий варіант: якщо партнер на "причепі", один не потягне, але готовий мінятися на краще, ниточка взаєморозуміння є – дайте йому шанс. Розлучення скасовується. На діловому фронті відкрите протистояння, хто союзник, а хто суперник стане очевидним. Але доля незабаром усуне настирливих конкурентів.

Терези
Досить орати в поті чола, спопеляти себе на роботі, ви перетворилися в загнаного коня. Чим підриваєте здоров'я. Так, доля велить в цьому році підвищити статус, взяти штурмом кар'єрні висоти. Але зараз потрібно обмежити коло повноважень і завдань, братися тільки за ті, які рентабельні і прибуткові, вчасно відпочивати. Плюс опікати родину, вирішувати домашні проблеми ... Перевантаження загрожують хворобами.

Вільний час і творчі ресурси направте на благі справи, цікаві захоплення, навчання, поїздки, спілкування з особами високої духовної культури.

Скорпіони
В любовній сфері – кардинальні зміни, виходьте на романтичне полювання, розбивайте серця, ви нині маєте величезний ресурс почуттів. Тому облаштувати особисте щастя праці не складе.

Подружні пари зміцнять відносини, а самотні закохаються, примагнітять гармонійну половинку. Трудівникам злидні не загрожують, запрягайтсь і працюйте, саме час "кувати" гроші, в цьому році фортуна вас обожнює. Спирайтеся на грамотних, просунутих людей, будуйте з ними теплі душевні взаємини, де раціоналізму і вигоді відведено останнє місце. А вдома успішно ладнайте з домочадцями, зараз тут панує любов і дружба.

Стрільці
В особистому житті, під рідним дахом визначені "пертурбації". Йде чистка родового каналу, дух крові дуже сильний. Резонуючи один з одним ви стаєте одним організмом.

Дуже прив'язалися до "чогось", "комусь" – воно відніметься, якщо не відпустите на душевному плані. Працюйте заради сімейного благополуччя, фінансуйте рідне вогнище, якщо виникло "НП", трагедія, не впадайте у відчай, а героїчно ризикуйте, долайте будь-які перешкоди. У підсумку, виявите, що у вас відкриється друге дихання. Будь-який стрес – це загартування, можливість позбутися від егоїстичних програм і зробити еволюційний стрибок у духовному розвитку. Те, що не зламає, зробить сильнішими. З багатьма особистими бажаннями доведеться розпрощатися. Обставинами хрест буде поставлено на тих, які згубні для особистого росту.

Козероги
Перегляньте свої контакти. Вистачить усім цікавитися, пхати носа в чуже просо – це шкідливо для душі. З особами, на яких ви мали психологічний вплив, відносини себе вичерпали і повинні відійти. Це взаємно, адже на підсвідомості вампір і жертва пов'язані ланцюгами залежності. Ставте крапку і не переживайте, а радійте. Це зумовлено, оскільки назрівало давно. Від вас забирається "те", що вже не потрібно, а вакансія заповниться потрібною людиною. Вам потрібно облаштувати особисте життя, закохатися і створити надійний шлюбний тандем. Можливості нині чудові. Займайтеся благодійністю, тоді в нагородою вам буде щедрий спонсор.

Водолії
Ви чарівні, чарівні, спокусити протилежну стать труднощів не складе. Фліртуйте, охмуряйте, на взаємність чекати довго не потрібно, вона повернеться миттєво і накриє вас хвилею рясних почуттів!

Головне зуміти правильно прийняти цей величезний дар Небес і не пишатися. Адже отримаєте з надлишком, щоб поділитися щастям з іншими. Матеріальна тема найактуальніша, заробітки, витрати переплелися в один клубок, смітіть грошима, але з тверезим розумом, адже догоджати капризи потрібно як близьких, так і себе, улюблених.

Жертви обмежте, будь-яка робота повинна гідно оплачуватися. Також приділіть максимум уваги здоров'ю, профілактичним заходам.

Риби
Девіз тижня: "Хай живе оновлення!" Скидайте стару "шкіру", перетворюйтеся. Ви зобов'язані стати владними, величними відповідно до внутрішнього змісту, воно досягло досконалості на даному етапі. Якщо сяйво йде зсередини, люди до вас тягнуться, зводять на п'єдестал авторитету, значить все відмінно.

Стара програма себе відпрацювала. Тепер позиціонувати себе доведеться на іншій хвилі, де команда не нижче, а вище "Я", а серце диктує, в кого закохатися. Прагніть жити в задоволення, ловіть кожну мить насолоди, радійте промінцю сонця, щебету птахів, навколишній світ сповнений різноманітних "стимуляторів", завдяки яким ви будете в високому тонусі.

На професійній ниві все чудово, тут ви фаворит у високого керівництва, куйте залізо поки гаряче! І благородно опікайте тих, хто від вас залежить.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: