Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо дату першого авіарейсу Київ - Ужгород

Стало відомо дату першого авіарейсу Київ - Ужгород

Зовсім нещодавно ЗМІ повідомляли про те, що авіасполучення між Києвом та Ужгород незабаром буде відновлене. Проте точної дати не повідомлялося. А сьогодні стало відомо, що рейс планують запустити вже 15 березня.

Про це інформують відразу кілька джерел Mukachevo.net в Закарпатській ОДА. Цю ж інформацію озвучив в ефірі одного із закарпатських каналів Валерій Лунченко, який представляє Народний Фронт, представник якого очолює відомство.

Нардеп назвав саме дату 15 березня, яку озвучили редакції Mukachevo.net джерела.

Про відновлення авіасполучення між Києвом та Ужгород тиждень тому заявив і власне міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Утім, наразі нема інформації, хто саме буде компанією-перевізником, графік авіарейсів та інша інформація.

Водночас, додамо, що відновити авіасполучення між Києвом і Ужгородом обіцяють посадовці різного рівня останні 2-3 роки.

До слова, за одним із планів аеропорт в Ужгороді мав би стати вантажним, а пасажирські перевезення планують здійснювати через аеропорт у Мукачеві, який планують відновити.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: