Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 23 лютого: як сьогодні не помилитися

Гороскоп на 23 лютого: як сьогодні не помилитися
Кому зі знаків зодіаку гороскоп віщує неприємності, а кому сьогодні буде щастити весь день. Пропонуємо читачеві докладніше дізнатися персональний гороскоп на суботу.

ОВЕН

Субота - гарний день для того, щоб помріяти і подумати про майбутнє. Несподівані зустрічі можуть поламати вам усі плани на день.

ТЕЛЕЦЬ

Перший вихідний краще приділити своїй другій половинці. Зовсім скоро вас чекає тривала подорож, тому варто провести час разом.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам сьогодні варто задуматися над моделлю поведінки, яку ви збудували з членами сім'ї і просто близькими людьми. Цей день чудово підходить для романтичних подорожей і туристичних поїздок.

РАК

Кінець цього тижня прекрасно підходить для того, щоб приділити увагу вашому фінансовому становищу. Гарненько все зважте і пора^-^те, щоб переконатися, що найближчим часом потрясінь не передбачається.

ЛЕВ

Для Львів ця субота стане днем нових знайомств і несподіваних зустрічей з тими, кого ви давно не бачили.

ДІВА

Стрільцям час завершити давно розпочаті справи і підвести підсумки зробленого за місяць. Сьогодні також відмінний день для планування різних справ.

ТЕРЕЗИ

Гороскоп на 23 лютого попереджає: сьогодні вам можуть загрожувати неприємності в сім'ї і напруга в стосунках із дітьми.

СКОРПІОН

Ваша ініціатива в цей день не знайде підтримки в особі колег і знайомих. Крім цього, варто задуматися про завершення справ, які давно нависають над вами.

СТРІЛЕЦЬ

В суботу представники цього знака також можуть знайти несподівані, але дуже корисні знайомства.

КОЗЕРІГ

Козерогів чекає непростий день: сьогодні вас можуть чекати несподівані зустрічі і важкі переговори. Якщо не хочете помилитися і все зіпсувати, то краще будьте обережніші зі словами й емоціями.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолії не зможуть встояти перед спокусою зробити якесь велике придбання. Вартість близьким краще не озвучувати.

РИБИ

Починання Риб у суботу приречені на успіх, тому не варто надто перейматися з приводу підсумків якогось важливого заходу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: