Вхiд на сайт
Авторизацiя

І знову п'яні водії: на автошляхах Закарпаття виявили порушників

І знову п'яні водії: на автошляхах Закарпаття виявили порушників
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції краю задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Хустському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селищі Середнє Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили під час патрулювання автомобіль марки «ВАЗ-2103», який стояв серед дороги без заднього освітлення. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Цього чоловіка правоохоронці уже затримували менше місяця тому за скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

Тепер на нього склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

На автодорозі Велятино-Хуст працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, на якому не було увімкнено освітлення. За кермом перебував житель Тячівського району у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Велятино Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки незареєстрований мопед, яким керував без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування він відмовився. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: