Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ще в одному районі Закарпаття не вакцинованим дітям заборонили ходити до навчальних закладів

Ще в одному районі Закарпаття не вакцинованим дітям заборонили ходити до навчальних закладів

Про це повідомляє сайт "Закарпатський інсайдер" із посиланням на сюжет телеканалу "М-студіо".

У Тячівський об’єднаній громаді невакциновані діти не зможуть відвідувати школи та дитячі садки.

Таке рішення прийняли для того, щоб захистити школярів та дошкільнят від смертельно небезпечного вірусу, який вже забрав на Закарпатті два дитячих життя. Нагадаємо, минулого року на Тячівщини від ускладнень після кору померла 5-ти річна дівчинка.

Від кору фактично лікування нема, єдиний спосіб вберегтись – вакцинуватись, на цьому не припиняють наголошувати медики. Та попри те, що ця хвороба продовжує забирати життя, деякі батьки досі відмовляються щепити свою дитину. Вакцина проти кору ефективно запобігає зараженню. І хоч одиничні випадки і трапляються, щеплені діти в легкій формі переносять хворобу.

Щоб захистити школярів та дошкільнят від смертельно небезпечного вірусу, в Тячівський об’єднаній громаді вирішили: невакциновані діти не зможуть відвідувати навчальні заклади.

Хоч рівень вакцинування в навчальних закладах приблизно на рівні 80%, цього все ж недостатньо для формування колективного імунітету, кажуть лікарі. Щепленими повинні бути як мінімум 95 % дітей. Запровадити нові правила в повній мірі планують вже з наступного навчального року.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: