Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді полісменам намагалися продати...наркотики

В Ужгороді полісменам намагалися продати...наркотики
У свій вихідний патрульні затримали ймовірного розповсюджувача наркотичних речовин

Учора ввечері, в одному із ужгородських скверів на площі Поштовій, до поліцейських підійшов чоловік, який запропонував їм придбати наркотичну речовину, ймовірно амфетамін.

Він наполегливо рекомендував свій «товар» за 300 гривень. Оскільки, у патрульних був вихідний, то він навіть не зрозумів, що підійшов до охоронців порядку, які не розгубилися й почали активно діяти.

Поки один із інспекторів спілкувався з чоловіком, інший непомітно повідомив про це колег, які перебували на службі. Аби у нього не виникло підозр вони почали розпитувати, що саме він пропонує, чи є у нього ще та попросили показати «товар».

Коли чоловік зрозумів, що відбувається щось не те, то спробував втекти, але інспектори його наздогнали. У той момент під’їхав екіпаж патрульних, які одразу кинулися на допомогу колегам й спільними зусиллями затримали ймовірного розповсюджувача.

Про ситуацію повідомили слідчих. Останні й встановлюватимуть подальші обставини, оскільки за розповсюдження наркотичних речовин передбачено кримінальну відповідальність, інформує УПП в Закарпатській області.

В Ужгороді полісменам намагалися продати...наркотики
В Ужгороді полісменам намагалися продати...наркотики



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: