Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дощ та мокрий сніг прогнозують на Закарпатті 22 лютого

Дощ та мокрий сніг прогнозують на Закарпатті 22 лютого
В Ужгороді сьогодні хмарно з проясненнями, вночі дощ та мокрий сніг, вдень слабкий дощ. Вітер вночі слабкий, вдень північний 7-12, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.

По Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, у горах мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці на гірських дорогах ожеледиця. В горах місцями налипання мокрого снігу, вдень у горах хуртовини. Вітер вночі слабкий, вдень північний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20, на високогір'ї до 25-30 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями протягом доби 5-10° морозу.

На автошляхах: Часом дощ, у горах мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці на гірських дорогах ожеледиця. В горах місцями налипання мокрого снігу, вдень у горах хуртовини. Вдень пориви північного вітру 15-20 м/с. Видимість добра, в опадах та хуртовині 1-2 км, - повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: